Belajar

JAWA

sampul-macapat

GLADEN TEMBANG JAWA MACAPAT

SANAJAN WIS ORA NJAMANI NANGING ORA ANA ALANE TANSAH DIURI-URI KANGGO PIWULANG BUDHI KANG SEJATI

fotoDAKWANEKAKE NULIS DUDU MARGA BISA ANANGING KARANA KEPEKSA KANGGO PARA SISWA LAN DWIJA BASA JAWA KANG LAGI GLADEN NEMBANG JAWA

sambutan

daftar-pustaka

AYOO… PADHA GLADEN NEMBANG ORA PRELU WEDHI KLIRU MARGA ISIH SINAU

pocung-gliung_gambarDOWNLOAD

http://www.4shared.com/file/97813449/522d769f/pocung_pelog_barang.html

1 Komentar »

  1. Matur nuwun pak Dar, sampun kersa rawuh ing rompok kula. Mangga pak Dar para sutresna basa Jawi punika kersaa anyengkuyung lestarining basa. Jalaran UNESCO sampun elik-elik ing taun punika bilih ing saindenging donya 2500 basa bakal musna. Punapa punika kalebet basa Jawi? Pramila para sarjana lan sujana Jawi kersaa tetep nyerat mawi basa Jawi, supados basa Jawi saged kuncara.

    Komentar oleh SugengK — 4 Maret 2009 @ 3:37 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Buat situs web atau blog gratis di WordPress.com.

Ikuti

Kirimkan setiap pos baru ke Kotak Masuk Anda.