Belajar

1 Maret 2009

TEMBANG MACAPAT

Filed under: JAWA — daryonoSS @ 7:30 pm

download

http://www.ziddu.com/download/4280111/0_sampul.mpg.html

SANAJAN WIS ORA NJAMANI NANGING ORA ANA ALANE TANSAH DIURI-URI KANGGO PIWULANG BUDHI KANG SEJATI

fotoDAKWANEKAKE NULIS DUDU MARGA BISA ANANGING KARANA KEPEKSA KANGGO PARA SISWA LAN DWIJA BASA JAWA KANG LAGI GLADEN NEMBANG JAWA

sambutan

daftar-pustaka

AYOO… PADHA GLADEN NEMBANG ORA PRELU WEDHI KLIRU MARGA IDIH SINAU

pocung-gliung_gambarDOWNLOAD

http://www.ziddu.com/download/4281389/4_pocungslendromanyura_1.mpg.html

Tinggalkan sebuah Komentar »

Belum ada komentar.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Buat situs web atau blog gratis di WordPress.com.

%d blogger menyukai ini: